Andy Dellenoy

Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/pianist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar ook uitstekend op zijn plaats is, op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Als zanger verbaast hij velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van Elvis, het hoge nootje van de Jersey Boys, een echte Willie Nelson Country stem of de whisky stem van Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer.

Zijn optreden spettert van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Andy’s beste kwaliteiten is zijn gevoel voor het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. De juiste muziek kiezen. Iedereen laten meezingen, entertainen. Gewoon een lekker feessie bouwen. Maar, … moet het ingetogen? Ook geen probleem. Andy past zich aan uw situatie aan.

Andy is onderdeel van diverse (piano-)shows

Andy is onderdeel van diverse shows; De FeestPiano, De Wild Pianos, PianoStars, en natuurlijk zijn optredens als zanger Andy Dellenoy. Inmiddels is hij nu zo’n 30+ jaar professioneel actief als zanger/muzikant.

Hij is ook de eigenaar van Artist4U en Dellenoy Entertainment en hij heeft een eigen opnamestudio, platenlabel, entertainmentbureau en een klein webhostingbedrijfje. Door zijn liefde voor het eiland Curacao heeft hij ook nog diverse websites over dat Caribisch vakantieland, samengevoegd onder de bedrijfsnaam CuraDeal.com .

Enkele websites van Andy