Wendy Woop

Geheel in Rock&Roll stijl brengt Wendy de oldies uit de vijftiger en zestiger jaren. Ze heeft een uitstekende stem, maar ook haar podium-act ‘klopt’. Wendy weet het publiek op de juiste manier te bespelen met haar zangkunsten en het hoge entertainment gehalte.

De laatste jaren heeft Wendy Woop diverse eigen singles uitgebracht. Nederlandstalige versies van American Classics die door bijna alle Nederlandstalige radiostations graag gedraaid worden.

Biografie

Als kind droomde Wendy er al van om op het podium te staan om muziek te maken. Op haar 16e jaar heeft ze de eerste stap gezet door zangles te gaan volgen. In eerste instantie was het eng om ‘alleen’ op een podium te staan, dus is ze gestart in een rock-cover band. Ondanks dat ze hier goede podium ervaring kreeg, was het type muziek toch niet helemaal haar ding. Even later werd ze benaderd door het amusementsorkest (toen Remember) Just7 om bij hun te zingen. Hiermee trad ze regelmatig op bij bruiloften, braderiĆ«n, feesten etc.

Haar liefde voor Rock&Roll begon echter steeds harder te kriebelen, wat resulteerde in het concept “Wendy Woop”. Gekleed in een pettycoat en haar haren in de ‘rolls’ zingt Wendy muziek uit de jaren 50/60 uit op podium. Wendy Woop is zo succesvol dat ze afscheid heeft moeten nemen van het amusementsorkest. Zo kan ze zich volledig richten op haar “Wendy Woop” carriere.

Meer info over Wendy Woop